Voorgerechten
Traditionele Carpaccio met dun geschaafde Italiaanse Pecorino Romana€13,75
Geschroeide zalm met rode biet en appel€14,75
Vitello Tonnato€14,75
Kikkerbilletjes gebakken in kruidenboter en afgeblust met pernod€14,75
Escargots met lookroom en bleu cheese€13,75
Gebakken Ganzenlever met bloedworst en Amarenakersen€16,75
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd €13,75
Wild duo van patè en ham met vijgen compote€15,75
Soepen
Een soep dagelijks vers bereid door de Souschef€6,75
Rijkgevulde Zeeuwse vissoep €12,75

Hoofdgerechten

Visgerechten
Verse Slibtongetjes goudbruin gebakken in bruisende roomboter€22,75
Gemarineerde Scampi op Thaise wijze€23,75
Zalm uit de oven met bearnaisesaus en gratin van spinazie €22,75
Schelvisfilet met risotto van bergse oesterzwam, doperwtjes puree en worteltjes€23,75
Zeeuws Visserspannetje gevuld met verfijnde vissoorten€22,75
Vleesgerechten
Botermalse Ierse runderhaas Tournedos met een zachte pepersaus€29,75
Ierse Tournedos Rossini met Ganzenlever,truffeltapenade en rode wijnsaus€34,75
Varkenshaas medaillons met spek omwikkeld, bloedworst en Maderasaus€21,75
Parelhoender gevuld met oesterzwam en een winters garnituur €19,75
Malse Eendenborstfilet met een saus van Amarene en gegrilde pompoen €23,75
Duo van Hertenmedaillon en ree peper met een Schrobbelèr saus€25,75
Uit eigen Homarium
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel€13,75
Gegratineerde verse Zeeuwse creuse Oesters€15,75
Kreeft Belle Vue ( Lauwwarme kreeft met verse mayonaise, cocktailsaus en salade )€39,75
Kreeft à la Chef ( Verfijnde verrassings creatie van de Chef )€42,75
Dessert
Cheesecake van de Chef € 8,75
Gekaramaliseerd appeltje met kaneelijs€ 8,75
Franse traditionele Crème Brûlée€ 9,75
Tarte Tatin van peer,pecannoot,rozijnen roomijs€ 9,75
Een selectie van verfijnde Kaasjes€12,75

Delicatesse menu

Speciaal voor u door onze Chef-kok
samengesteld vier gangen delicatesse menu

Especially for you by our Chef composed four courses menu

€ 44,75 p.p.

Kerstmenu 2018

Kerst amuse

***

Proeverij van Stellendamse garnalen, zalmtartaar, Pata Negra,
en gerookte eendenborst

***

Risotto Sint Jacobschelp en gebakken bloedworst

OF

Gebakken ganzenlever, kroketje van wilde eend

en een zachte Calvadossaus

***

Spoom van citroen

***

Zeebaarsfilet en gamberoni met een saus van rivierkreeftjes

OF

Combinatie van hert en wildzwijn met rode wijnsaus en wildgarnituur

***

Feestelijk Kerst Dessert

€ 49,75