Voorgerechten
Traditionele Carpaccio met dun geschaafde Italiaanse Pecorino Romana€14,75
Trio van Hollandse garnalen (cocktail, garnaalkroket en bisque)€17,75
Huisgemaakte bitterballen van geitenkaas met walnoot en honing€12,75
Kikkerbilletjes gebakken in kruidenboter en afgeblust met Pernod€15,75
Escargots met lookroom en blue cheese€15,75
Gebakken Ganzenlever met appel en een zachte calvadossaus€17,75
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd €15,75/17,75
Catalaanse scampi in een verfijnde knoflookolie€16,75
Soepen
Een soep dagelijks vers bereid door de Chef€7,75
Rijkgevulde Zeeuwse vissoep €13,75

Hoofdgerechten

Visgerechten
Verse Slibtongetjes goudbruin gebakken in bruisende roomboter€24,75
Gemarineerde Scampi op Thaise wijze€24,75
Noorse Zalm met een citroenkorst, tagliatelle en spinazie€23,75
Kabeljauw op de huid gebakken met een mosterd-Hollandaisesaus €26,75
Matelote van verschillende vissoorten€24,75
Vleesgerechten
Botermalse Ierse runderhaas Tournedos met een zachte pepersaus€29,75
Ierse Tournedos Rossini met Ganzenlever,truffeltapenade en rode wijnsaus€36,75
Gemarineerde varkensfilet met udon noodles en teriyaki saus€22,75
Kalfsschnitzel met preiselbeeren en aardappelpuree€21,75
Traag gegaarde Kalfssukade met geglaceerd buikspek en een zachte tuffeljus €23,75
Uit eigen Homarium
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel€15,75
Gegratineerde verse Zeeuwse creuse Oesters€17,75
Kreeft Belle Vue ( Lauwwarme kreeft met verse mayonaise, cocktailsaus en salade )€42,75
Kreeft à la Chef ( Verfijnde verrassings creatie van de Chef )€44,75
Dessert
Cheesecake van de Chef € 8,75
Panna Cotta van witte en bruine chocolade en Oreo koekjes€ 8,75
Franse traditionele Crème Brûlée€ 9,75
Vanille parfait met frambozen en pistache noten€ 9,75
Een selectie van verfijnde Kaasjes€12,75

Delicatesse menu

Speciaal voor u door onze Chef-kok
samengesteld vier gangen delicatesse menu

Especially for you by our Chef composed four courses menu

€ 44,75 p.p.

Kerstmenu 2018