Voorgerechten
Traditionele Carpaccio met dun geschaafde Italiaanse Pecorino Romana€14,95
Trio van Hollandse garnalen (cocktail, garnaalkroket en bisque)€17,95
Kikkerbilletjes gebakken in kruidenboter en afgeblust met Pernod€15,95
Escargots met lookroom en blue cheese€15,95
Gebakken Ganzenlever met bloedworst en amarenen kersen€17,95
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd €16,95/18,95
Catalaanse scampi in een verfijnde knoflookolie€16,95
Soepen
Een soep dagelijks vers bereid door de Chef€7,95
Rijkgevulde Zeeuwse vissoep €12,95

Hoofdgerechten

Visgerechten
Verse Slibtongetjes goudbruin gebakken in bruisende roomboter€24,95
Gemarineerde Scampi op Thaise wijze€25,95
Zeebaarsfilet met wasabi risotto, mango en gepofte quinoa €25,95
Kabeljauw op de huid gebakken met een mosterd-Hollandaisesaus €26,95
vegetarische groentestrudel met basilicumroomsaus en aardappelkroketjes€17,95
Mosselen op verschillende wijze€25,95
Vleesgerechten
Botermalse Ierse runderhaas Tournedos met een zachte pepersaus€29,95
Ierse Tournedos Rossini met Ganzenlever,truffeltapenade en rode wijnsaus€36,95
Duo van grain fed flat iron steak en traag gegaarde sukade €26,95
Botermalse Iberico rack met buikspek en een sinaasappel-honingsaus€25,95
Wildstoverij van Hert met een winters garnituur€24,95
Uit eigen Homarium
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel€16,95
Gegratineerde verse Zeeuwse creuse Oesters€18,95
Kreeft Belle Vue ( Lauwwarme kreeft met verse mayonaise, cocktailsaus en salade )€42,95
Kreeft à la Chef ( Verfijnde verrassings creatie van de Chef )€44,95
Dessert
Cheesecake van de Chef € 8,95
Coupe Dulce de Leche, zuid Amerikaanse karamelsaus€ 8,95
Franse traditionele Crème Brûlée€ 9,95
Ijs met Hollandse aardbeien en slagroom€ 8,95
Een selectie van verfijnde Kaasjes€12,95

Delicatesse menu

Speciaal voor u door onze Chef-kok
samengesteld vier gangen delicatesse menu

Especially for you by our Chef composed four courses menu

€ 44,95 p.p.

Kerstmenu 2018