restaurant Roosendaal

Restaurant Roosendaal? Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Roosendaal?, kom dan bourgondisch genieten bij Brasserie Leijnse. Zoekt u op restaurant Roosendaal kunt u heerlijk genieten van de bourgondische gerechten die Brasserie Leijnse aanbied. Bent u geïnteresseerd geraakt neem dan graag verder een kijkje op de website om te zien wat Brasserie Leijnse aan te bieden heeft. Klik hier om naar de homepage te gaan en meer te zien van de website:Brasserie Leijnse.

In het bourgondisch hart van heerlijk Bergen op Zoom is Brasserie Leynse gesitueerd.Het is daar waar u ziet, gezien wordt en geniet van het goede leven op ons verwarmd terras. Of binnen in ons restaurant waar u in ons historisch pand, een behaaglijk onthaal wacht. Met veel genoegen heten wij u van harte welkom. Er is altijd een reden om te genieten. Heerlijk toch?!

Elk seizoen is heerlijk
Elk seizoen kent zijn eigen heerlijkheden.  Opdat u optimaal van de seizoenen geniet, wijzigen wij niet vier keer per jaar, maar zes keer per jaar onze menukaart.  Veelal met typische streekproducten en met heerlijke rijkdommen uit de zee en de Schelde die chef-kok Coen Verschuren op Franse wijze inspireren.

site_leynse_food1

Altijd een reden
Neervlijen en deel uitmaken van de bourgondische sfeer. ‘Mensen kijken’ onder het genot van een goed glas wijn. Luisteren naar het geroezemoes op de Grote Markt terwijl u drinkt van een precies goed getapt Vlaams biertje van ’t vat. Vrienden schuiven aan. Extra borden, glazen en bestek. Vervolgens stelt ieder zijn of haar menu samen. Afhankelijk van het weer dineren we op terras of in het restaurant. Zoals we al schreven op deze site: er is altijd een reden om te genieten. Dus restaurant Roosendaal, hieronder kunt u reserveren!

Direct reserveren