Voorgerechten
Traditionele Carpaccio met dun geschaafde Italiaanse Pecorino Romana€15,95
Trio van Hollandse garnalen (cocktail, garnaalkroket en bisque)€18,95
Vispallet met Graved Lax, gerookte Paling, forel en Hollandse garnalen€18,95
Kikkerbilletjes gebakken in kruidenboter en afgeblust met Pernod€17,95
Escargots met lookroom en blue cheese€15,95
Catalaanse scampi in een verfijnde knoflookolie met groentjes€17,95
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd €19,95/21,95
Soepen
Een soep dagelijks vers bereid door de Chef€7,95
Rijkgevulde Zeeuwse vissoep €13,95

Hoofdgerechten

Visgerechten
Verse Slibtongetjes goudbruin gebakken in bruisende roomboter€27,95
Gemarineerde Scampi op Thaise wijze€26,95
Zeebaarsfilet met een spiesje van scampi en een salsa verde €27,95
Kabeljauw gepocheerd met een mosterd-Hollandaise €28,95
Zeeuws Visserspannetje in een romige saus met verfijnde kruiden €26,95
Vegetarische schotel van de chef€18,95
Vleesgerechten
Botermalse Ierse runderhaas Tournedos met een zachte pepersaus€33,95
Traag gegaarde Kalfssukade met geglaceerd buikspek en een zachte truffeljus€27,95
Malse Eendenborst met een saus van mango en roze pepertjes€28,95
Coq au vin (botermalse kip gegaard in volle rode wijn en garnituur)€24,95
Duo van Iberico lende en rib fingers met een choronsaus€27,95
Uit eigen Homarium
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel€19,95
Gegratineerde verse Zeeuwse creuse Oesters€21,95
Kreeft Belle Vue ( Lauwwarme kreeft met verse mayonaise, cocktailsaus en salade )dagprijs
Kreeft à la Chef ( Verfijnde verrassings creatie van de Chef )dagprijs
Dessert
Cheesecake van de Chef € 9,95
Coupe Dulce de Leche, zuid Amerikaanse karamelsaus€ 8,95
Franse traditionele Crème Brûlée€ 9,95
Parfait van Baileys met Oreo koekjes€ 8,95
Een selectie van verfijnde Kaasjes€13,95

Delicatesse menu

Speciaal voor u door onze Chef-kok
samengesteld vier gangen delicatesse menu

Especially for you by our Chef composed four courses menu

€ 49,95 p.p.

Kerstmenu 2018

[table “” not found /]