Voorgerechten
Traditionele Carpaccio met dun geschaafde Italiaanse Pecorino Romana€14,95
Trio van Hollandse garnalen (cocktail, garnaalkroket en bisque)€18,95
Vitello Tonnato€15,95
Kikkerbilletjes gebakken in kruidenboter en afgeblust met Pernod€16,95
Escargots met lookroom en blue cheese€15,95
Scampi Diabolique ( met een pittige kreeftensaus)€17,95
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd €19,95/21,95
Soepen
Een soep dagelijks vers bereid door de Chef€7,95
Rijkgevulde Zeeuwse vissoep €13,95

Hoofdgerechten

Visgerechten
Verse Slibtongetjes goudbruin gebakken in bruisende roomboter€26,95
Gemarineerde Scampi op Thaise wijze€26,95
Zeebaarsfilet met limoenpeper en botersaus€26,95
Kabeljauw uit de oven met tomaat-parmesan tapenade en spinaziesaus€27,95
Provencaalse ratatouille met diverse vissoorten€25,95
Vegetarische schotel van de chef€17,95
Vleesgerechten
Botermalse Ierse runderhaas Tournedos met een zachte pepersaus€32,95
Ierse Tournedos Rossini met Ganzenlever,truffeltapenade en rode wijnsaus€39,95
Duo van lamskotelet en malse stoverij€27,95
Botermalse Iberico rack met buikspek en een sinaasappel-honingsaus€27,95
Traag gegaarde Coquelet met vijgen en camembert€23,95
Uit eigen Homarium
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel€19,95
Gegratineerde verse Zeeuwse creuse Oesters€21,95
Kreeft Belle Vue ( Lauwwarme kreeft met verse mayonaise, cocktailsaus en salade )dagprijs
Kreeft à la Chef ( Verfijnde verrassings creatie van de Chef )dagprijs
Dessert
Cheesecake van de Chef € 8,95
Coupe Dulce de Leche, zuid Amerikaanse karamelsaus€ 8,95
Franse traditionele Crème Brûlée€ 9,95
Duo van Chocolade met spekkoek€ 9,95
Een selectie van verfijnde Kaasjes€13,95

Delicatesse menu

Speciaal voor u door onze Chef-kok
samengesteld vier gangen delicatesse menu

Especially for you by our Chef composed four courses menu

€ 49,95 p.p.

Kerstmenu 2018

[table “” not found /]