Voorgerechten | |
Traditionele Carpaccio met dun geschaafde Italiaanse Pecorino Romana | €15,95 |
Trio van Hollandse garnalen (cocktail, garnaalkroket en bisque) | €18,95 |
Vispallet met Graved Lax, gerookte Paling, forel en Hollandse garnalen | €18,95 |
Kikkerbilletjes gebakken in kruidenboter en afgeblust met Pernod | €17,95 |
Escargots met lookroom en blue cheese | €15,95 |
Catalaanse scampi in een verfijnde knoflookolie met groentjes | €17,95 |
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel of gegratineerd | €19,95/21,95 |
Soepen | |
Een soep dagelijks vers bereid door de Chef | €7,95 |
Rijkgevulde Zeeuwse vissoep | €13,95 |
Hoofdgerechten
Visgerechten | |
Verse Slibtongetjes goudbruin gebakken in bruisende roomboter | €27,95 |
Gemarineerde Scampi op Thaise wijze | €26,95 |
Zeebaarsfilet met een spiesje van scampi en een salsa verde | €27,95 |
Kabeljauw gepocheerd met een mosterd-Hollandaise | €28,95 |
Zeeuws Visserspannetje in een romige saus met verfijnde kruiden | €26,95 |
Vegetarische schotel van de chef | €18,95 |
Vleesgerechten | |
Botermalse Ierse runderhaas Tournedos met een zachte pepersaus | €33,95 |
Traag gegaarde Kalfssukade met geglaceerd buikspek en een zachte truffeljus | €27,95 |
Malse Eendenborst met een saus van mango en roze pepertjes | €28,95 |
Coq au vin (botermalse kip gegaard in volle rode wijn en garnituur) | €24,95 |
Duo van Iberico lende en rib fingers met een choronsaus | €27,95 |
Uit eigen Homarium | |
Verse Zeeuwse creuse Oesters naturel | €19,95 |
Gegratineerde verse Zeeuwse creuse Oesters | €21,95 |
Kreeft Belle Vue ( Lauwwarme kreeft met verse mayonaise, cocktailsaus en salade ) | dagprijs |
Kreeft à la Chef ( Verfijnde verrassings creatie van de Chef ) | dagprijs |
Dessert | |
Cheesecake van de Chef | € 9,95 |
Coupe Dulce de Leche, zuid Amerikaanse karamelsaus | € 8,95 |
Franse traditionele Crème Brûlée | € 9,95 |
Parfait van Baileys met Oreo koekjes | € 8,95 |
Een selectie van verfijnde Kaasjes | €13,95 |
Delicatesse menu
Speciaal voor u door onze Chef-kok samengesteld vier gangen delicatesse menu Especially for you by our Chef composed four courses menu € 49,95 p.p. |
Kerstmenu 2023
Kerst amuse
***
Tartaar van Tonijn met avocado, scampi,
wasabi kroepoek en een mango dressing
OF
Tataki van zijlende, chip van Parmezaan,
kapperappeltjes en balsamico glace
***
Cappuccino van kreeft met aspergeschuim
OF
Wildbouillon met bospaddenstoelen
***
Verfrissende spoom
***
Op de huid gebakken zeebaars met een
tomaten antiboise en een krokantje van Serrano
OF
Sous-vide gegaarde Hertenrug met bloedworst
en een saus van Amarena kersen
***
Feestelijk kerst dessert
€ 74,95